Group 5.png

ONZE DIENSTEN

The Tasting Games

Een combinatie van een online proeverij, met echte producten, en een pubquiz: dat zijn the Tasting Games. Deelnemers proeven producten uit de Tasting Box (die men thuis ontvangt) en doen middels een live videostream mee aan de Tasting. Via de interactieve app beantwoordt
men vragen over de geproefde producten. Wie wordt de winnaar van The Tasting Games?
Bedrijven als Akamai, Coca Cola, Horecava, NN Group, AT&T en De Nederlandsche Bank hebben The Tasting Games al ingezet: als online event voor (internationale) partners, als onderdeel van een online seminar of als digitaal alternatief voor een sociaal event / personeelsborrel.

ONZE DIENSTEN

The Wine Tasting Games

Vergelijkbaar met The Tasting Games, maar dan volledig gebaseerd op het proeven van verschillende wijnen. Dit kan worden georganiseerd als B2B (business-to- business) of B2E (business-to-employee) events, maar de interactieve app wordt bijvoorbeeld ook gebruikt bij online wijnproeverijen en -trainingen voor sommeliers.
Daarnaast wordt in het voorjaar van 2021 The Wine Tasting Games gelanceerd in Zuid-Afrika, waarbij lokale wijnliefhebbers nieuwe wijnen van lokale wijnboeren ontdekken (en direct kunnen bestellen).

Group.png
Group 6.png

ONZE DIENSTEN

The Chocolate Games, The Beer Games, The Cheese Games: alles is mogelijk!

Momenteel zijn diverse Tastings in ontwikkeling: bijvoorbeeld op basis van proeverijen van chocolade, bieren, kazen en cocktails. Tastings Unlimited levert de technologie en werkt samen met partners die zorg dragen voor de samenstelling van de Tasting Boxen en de presentatie
van de Tasting. 

Interesse in een mogelijke samenwerking om gezamenlijk
Tastings te ontwikkelen en aan te bieden? Mail dan naar

frank@thetastinggames.com